Klus: Predikherenstraat, Utrecht

  • Voor

Na elke klus kijken we even terug op de hoogte en dieptepunten. Dit doen we om zelf te kunnen leren én om onze klanten een inkijk te geven in hoe wij ons werk doen en beleven.

Van wanneer tot wanneer waren jullie ermee bezig?

“Van 1 juni  tot 14 juni.”

Wat was de opdracht?

“De opdracht was het creëren van appartementen. Dit hebben we gedaan door brandscheidingen te maken, nieuwe kozijnen te zetten en een andere indeling mogelijk te maken. Hierdoor hadden beide appartementen een eigen keuken en een eigen badkamer. Verder moest het huis ook nog opgeknapt en geschilderd worden.”

 Wat was het moeilijkste aan de klus?

“Het moeilijkste was dat er steeds meer meerwerk bijkwam in combinatie met de tijdsdruk, het was heel hard werken. Dit is een aspect dat altijd in mijn werk terug zal komen, desalniettemin is het extra genieten als het dan op tijd klaar is. Wat hier wel het geval was.”

Wat was het leukste van de klus?

“Het leukste was de onderlinge samenwerking met de opdrachtgever en de onderaannnemers. En natuurlijk het eindresultaat.”

Met wat voor gevoel kijk je erop terug?

“Ik kijk heel trots terug op dit werk. We hebben iets moois gemaakt van iets wat er echt niet uit zag. Dat is ook meteen het leukste aan ons werk. Dit was echt een oude bende en daar maak je dan echt iets moois van.”

Hoe reageerde de opdrachtgever op het resultaat?

Die was heel enthousiast en blij, hij was heel blij met ons als echte vakmensen. Dat contact met de opdrachtgever was ook echt heel goed, dat is fijn werken.”

Wil je verder nog iets kwijt over de klus?

“In dit geval was de opdrachtgever niet degene die de appartementen ook echt ging bewonen, de mensen die van het resultaat mogen genieten had ik dus nog niet ontmoet. Afgelopen week ben ik teruggegaan om nog een klein dingetje toe te voegen en toen mocht ik meteen de nieuwe bewoners ontmoeten. Zij zijn heel erg tevreden met het eindresultaat en dat is heel mooi om te horen natuurlijk. Daar doe je het ook voor natuurlijk.”

 

Leave Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *